marți, 29 noiembrie 2011

Arranged marrige to Ian Somerhalder

             Primul fic pe care as dori sa-l traduc se numeste ,,Arranged marrige to Ian Somerhalder`` si este scris de NikkiLeightVampire.
             Despre: Jessica este o fata de 16 ani care practic...se poate spune ca a trait sub o piatra. Viata ei este normala, plictisitoare chiar, parintii fiind divortati, ea traind cu mama ei, pana intr-o zi cand in camera ei intra Ian Somerhalder (nu, nu s-a materializat din neand, ci a fost invitat de mama Jessicai). Dupa o ,,plimbare`` mai ciudata  afla ca mamele lor sunt prietene si ca ea se va casatori cu Ian. Lucrurile explodeaza din acel moment, vietile lor schimbandu-se radical. Vor putea ei sa se iubeasca, sau, cand Jess face un pariu, ca o ultima cale de scapare din casatoria aranjata, va putea ea sa-l duca pana la capat? O poveste de dragoste, comedie (doar putin) si plina de suspans. Warning! lemmons:p

Un comentariu:

  1. Wowww deci pare super interesant...abia astept sa pui primul capitol si sper sa fie cat de curand.Felicitari! fiindca stiu ca nu este usor sa traduci un fic :)

    RăspundețiȘtergere